Boríték felülnyomás

Akár meghívó, vagy egy hivatalos hangvételű levél bújik meg egy borítéban, fontos a külalak és a megjelenés. Amennyiben nem bízná a színvonalat a véletlenre, számoljon velünk! Megrendelését nagy mennyiségben is rövid határidővel készítjük el.

Boríték felülnyomás Boríték felülnyomás

Boríték felülnyomás

A boríték felülnyomás többnyire marketing célból kerül szóba. valójában minden olyan vállalkozás, mely folytat papír alapú levelezést kell, hogy rendelkezzen céges borítékkal.

Ugyanakkor nem csak a céges borítékok esetében bezélhetünk egyedi borítékokról, hiszen számos olyan rendezvény, vagy fontos esemény közeleghet, melyre például a meghívókat egyedi felülnyomással ellátott borítékban, speciális papír alapanyagokból készítjük el kedves megrendelőinknek. Amennyiben Ön sem enged a minőségből, akkor forduljon hozzánk bizalommal! 

Nagy mennyiségben adná le rendelését? Számunkra nem okoz gondot, hiszen a térségben egyedülálló határidővel állunk ügyfeleink rendelkezésére. A legkorszerűbb nyomdagépeknek köszönhetően akár 50 000 db boríték gyártását valósítjuk meg egyetlen óra alatt, ha pedig színes nyomtatásra van szükség, akkor óránként 30 000 db-os sebességgel vagyunk képesek előállítani megrendelését, Kérje személyre szabitt egyedi ajánlatunkat, melyet teljes mértékben az igényeihez igazítunk. Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 746 6780 telefonszámon, ahol munkatársunk megválaszolja esetleges kérdéseit!

**PRICES**
**DYNAMICONE**
**DYNAMICTWO**