Céges boríték

A márkanév, vagy brand a legfontosabb egy vállalkozás életében. Ahhoz, hogy partnereink számára érzékeltessük, hogy vállalkozásunkat érdemes komolyan venni, a legapróbb részletekre sem árt odafigyelni. Ennek egyik legjbb módja a céges boríték.

Céges boríték Céges boríték

Mutassa meg vállalkozása egyéniségét!

Mielőtt személyesen találkozik egy üzletfelével vagy leendő partnerével, általában történik pár e-mail, levél, vagy telefonváltás. Ha már ekkor mély benyomást szeretne tenni partnerére, akkor tisztelje meg azzal, hogy hagyományos, postai úton hívja meg egy rendezvényére, vagy tájékoztatja együttműködési szándékáról.

Ha ehhez kiváló minőségben legyártott egyedi borítékokat és levelezőpapírt használ, akkor a siker szinte biztos, hiszen egy olyan cégvezető, aki a legapróbb részletekre is koncentrál, figyelemreméltó partner lehet az üzleti világban is. 

Rövid határidő nagy mennyiség esetén is

Egyedi megrendelését rövid határidővel gyártjuk le, melyet igény esetén lehívásig raktárunkban tárolunk. Amikor Önnek szüksége van rá, lehívja a tzermékeket raktárunkból, melyet 24 órán belül kiszállítunk Önnek! Kérje egyedi ajánlatunkat!

Egyedi marketing

Az üzleti világban nagyon fontos a megfelelően felépített marketing és ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy egy kozmetikumot, egy szolgáltatást, vagy egy egészen más típusú terméket kívánunk értékesíteni, a cél mindenképpen az, hogy komolyan vegyenek minket. A másik lépcső, hogy ne csak a vásárlók, hanem a komolyabb üzleti partnerek is lássák vállalkozásunkban a fantáziát. Ehhez pedig olyan apró részletekbe rejtett egyedi marketingre van szükség, mely hatást gyakorol.

Valósítsa meg velünk vállalkozása egyedi arculatát! Korszerű nyomdagépeink segítségével felépíthet márkanevét és vállakozásának egyedi arculatát! Kérje ajánlatunkat!

Céges boríték
Céges boríték

Az első benyomás ereje

Biztos Ön is észrevette már, hogy az első benyomás az, ami a legmélyebb benyomást képes gyakorolni ránk. Ez az életben minden egyes területre egyformán igaz, Ha le szeretnénk nyűgözni leendő partnereinket, vagy csupán az általunk képviselt minőséget kívánjuk szemlélteni, erre a legjobb megoldás az egyedi boríték és levelezőpapír.

Hogy komolyan vegyék partnerei

Amikor egy fontos partner felé kívánunk nyitni, akkor azt általában nem e-mailben, vagy telefonon tesszük meg, hiszen a postai úton történő kapcsolatfelvétel még mindig a leghivatalosabb formája a kommunikációnak. Ha Ön partnereinek egyedi gyártású borítékban, akár ugyanolyan levelezőpapírra nyomtatva küldi értesítőjét, vagy levelét, akkor ezzel szinte kiabálja a címzett felé, hogy kellőképpen vegyék komolyan, hiszen Ön egy olyan vállalkozás képviselője, aminek céljai komolyak. Egy olyan személyiséget éreztet vele, aki a legapróbb részletekre is kellőképpen odafigyel. Higgye el, ezek az apró dolgok azok, melyek egyenes lépcsőt nyitnak a siker felé!

Exkluzív minőségű színnyomott borítékok

Cégünk exkluzív minőségű biríték nyomtatást vállal, melyet különféle méretű és anyagú borítékkal is megrendelhet. Nyomdagépeink a térségben egyedülálló minőségben és gyorsasággal képesek dolgozni. Tapasztalt munkatársaink mindent megtesznek azért, hogy Ön maximálisan elégedett legyen, hiszen a hosszútávú együttműködés elsődleges kulcsa ez. Tervezze meg velünk egyedi céges, vagy névjeggyel, márkanévvel ellátott borítékjait!

Kínálatunkban nem csak céges borítéknak megfelelő típusokat talál, hiszen számos esetben kapunk megrendelést exkluzív esküvői meghívók és borítékok egyedi gyártására. Amennyiben nyomdai szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérdései merültek fel, kérjül hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 746 6780 telefonszámon, ahol munkatársunk készséggel segít Önnek!

Kérje személyre szabott egyedi ajánlatunkat, melyet igényei és elképzelései alapján állítunk össze! Borítéktervező programunk segítségével tervezze meg egyedi borítékját és mi színvonalas minőségben, kedvezőáron valósítjuk meg egyedi elképzeléseit!

Céges boríték