Egyedi gyártású boríték

Tűnjön ki versenytársai közül kiváló minőségű egyedi tervezésű borítékjainkkal, melyek kiválóan képesek partnerei felé kommunikálni az Ön jelenlegi, vagy áhított pozícióját! Kérje egyedi ajánlatukat, melyet igényei alapján állítunk össze!

Egyedi gyártású  boríték Egyedi gyártású  boríték

Boríték testre szabva

A modern kor világában egyre gyakrabban folytat az ember levelezést a virtuális térben, ám az igazán fontos leveleket, még a mai napig postán küldjük. Az igazán fontos levelek hatalmas lehetőséget adnak kezünkbe, hiszen általuk olyan benyomást alakíthatunk ki, mely esetenként megelőzhet minket.

Gondoljuk csak el, ha mi kapunk postai úton egy küldeményt, akár rokontól, vagy üzleti partnertől, még azelőtt, hogy elolvasnánk ki a feladó, benyomást gyakorol ránk maga a küldemény, annak külalakja és dizájnja. Így ha már a leveleinkkel jó benyomást szeretnénk kelteni, akkor egy egységes, vállalkozásunk által kommunikált minőséget kell, hogy képviseljenek az általunk küldött borítékok is.

Boríték szinte azonnal?

Mivel rengeteg típusból tartunk állandó raktárkészletet, így egyéni megrendelését gyors kivitelezéssel képesek vagyunk megvalósítani. Névre szóló, céges vagy emblémázott borítékok exkluzív kivitelezését rövid határidővel vállaljuk, akár nagy mennyiségben is! Kérje egyedi ajánlatunkat és tervezze meg saját borítékját!

Mi alapján osztályozzuk a borítékokat?

Kínálatunkban a hagyományos standard méretű borítékok (LC6) mellett az eltérő méretezésű típusokat (pl.: LC5, LC4, LA4, C6C5) is megtalálja, melyek közül igényei és céljai alapján válogathat. Emellett különbséget teszünk záródás szerint, mely alapján enyvezett, öntapadós és szilikonos záródású borítékokat osztályozhatunk.

Az ablak mérete és elhelyezkedése az, ami szerint még osztályozni szoktuk a borítékokat attól függően, hogy mekkora ablak helyezkedik el a borítékon és az milyen pozícióban foglal helyet azon. Az ablakos borítékok nagy segítséget jelentenek, hiszen nem kell címkézni, kézzel címezni, ám pontos és precíz hajtást igényelnek. 

Egyedi gyártású boríték
Egyedi gyártású boríték

Borítékok különleges papírból

Borítékjainkat papír szerint is osztályozzuk. Eszerint a hagyományos ofszet papírból álló különféle tömegű változatok mellett elérhetők még a duplex, a kraft, a natucell és a gascofil papírból készült termékek is, de környezetbarát (recycling) papírból is állítunk elő termékeket, így biztosan megtalálja azt, amelyik leginkább megfelel elképzeléseinek.

Céges borítékok

Tervezze meg egyedi céges borítékját, melyet exkluzív minőségben készítünk el elképzelései alapján. Egyedi jelzéssel, névjeggyel, vagy céges emblémábal ellátott borítékok gyártását rövid határidőn belül vállaljuk, akár nagy mennyiségben is, az Ön által kiválasztott hagyományos, vagy speciális méretezésű borítékokra. Kérje személyre szóló egyedi ajánlatunkat, melyet igényei alapján állítunk össze! Jusson közelebb céljaihoz az általunk kínált kiváló minőségű borítékok és egyedi papírtermékek által! Várjuk megrendelését!

Egyedi színnyomott borítékok

Cégünk a legkorszerűbb technológiai eljárásnak köszönhetően kiváló minőségű színnyomott termékek előállítására specializálódott. Amennyiben Ön hisz abban, hogy a vállalkozása által képviselt minőséget hasonlóan színvonalas csomagolásban illik átnyújtani, vagy postázni partnereinek, akkor a legjobb helyen jár!

Kiváló minőségű nyomtatással ellátott egyedi papírtermékeit rövid határidővel és akár raktározási lehetőséggel gyártjuk le, kedvező áron, melyet az Ön megrendelésének feltételei alapján állapítunk meg.

Nyűgözze le vásárlóit és üzleti partnereit vállalkozásának emblémájával ellátott kiváló minőségű termékeinkkel, melyek között a papírtáskáktól az egyedi borítékokig mindent megtalál. Kérje személyre szabott ajánlatunkat! Amennyiben kérdései lennének, vagy nem biztos benne, hogy melyik típus felelne meg legjobban elképzeléseihez, hívja ügyfélszolgálatukat a +36 (20) 746 6780 telefonszámon, ahol munkatársunk készséggel áll a rendelkezésére!

Egyedi gyártású boríték