Egyedi gyártású italtasak

Az egyedi gyártású italtasakokról azonnal a borospincék és szorgalmas borászok jutnak eszünkbe. Nem véletlen és nem is valótlan a gondolat, azonban más alkalmakra is kiváló lehet egy emblémával ellátott italtasak. Hogy mire, az fantázia kérdése.

Egyedi gyártású italtasak Egyedi gyártású italtasak

Egyedi gyártású italtasak

Az italtasakokról mindenkinek elsősorban a születésnapi pezsgők és a jó minőségű borok jutnak eszébe, pedig sokkal több lehetőség rejlik ezekben.

Képzeljük csak el, ha egy fontos üzleti partira saját vállalkozásunk emblémájával ellátott italos tasakban visszük az ajándék bort vagy pezsgőt, az mit sugall cégünk pozíciójáról. Ugyanakkor a kisebb és nagyobb borospincék szívesen adják át vásárlóiknak a pincészet egyedi csomagolásában saját terméküket, de egy esküvőn is kiváló meglepetés, ha a vendégeket egy emlék itallal lepjük meg, melyet egy különleges kis tasakba helyezünk el.

Amennyiben egyedi képpel vagy céges emblémával ellátott italtasakot szeretne csináltatni, akkor forduljon hozzánk bizalommal! Különleges méretű tasakokra lenne szüksége? Számunkra ez sem jelent problémát, hiszen az italos tasakokat mi gyártjuk, kizárólag elsőosztályú alapanyagokból, így rendelését egyedi méretben is meg tudjuk valósítani, ha erre van igény.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat, melyet az Ön igényei és elképzelései alapján készítünk el. Megrendelését rövid határidővel, rejtett költségek nélkül valósítjuk meg, színvonalas minőségben. Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 746 6780 telefonszámon, ahol munkatársunk készséggel áll az Ön rendelkezésére!

**PRICES**
**DYNAMICONE**
**DYNAMICTWO**