Egyedi méretű céges boríték

Különleges céges borítékkal mutatná meg partnereinek, hogy Önnel nem lehet cicózni, ha a minőség a tét? Akkor ezt csak és kizárólag első osztályú céges borítékkal hozza üzletfelei tudomására. Az első benyomást már a levele megalapozza!

Egyedi méretű céges boríték Egyedi méretű céges boríték

Egyedi méretű céges boríték

Bár számtalan szabvány méretű boríték van, melyek közül kedünkre válogathatunk, ám előfordul, hogy egyedi céljainkhoz egyéni méretű csomagolásra lenne szükség.

Cégünk nem csak a nyomdai szolgáltatásokat végzi, hiszen a színnyomott termékeket saját magunk gyártjuk. Korszerű gépjeink lehetővé teszik, hogy egyéni megrendelés esetén a különleges igényeket is ki tudjuk szolgálni. Az általunk gyártott termékek kizárólag a lagmagasabb minőségű alapanyagokból készülnek. A nyomtatást ( amennyiben a megrendelés így szól) kiválóan, akár fotó minőségben végezzük el, nagy mennyiségű megrendelés esetén is.

Amennyiben nem szeretne kísérletezni a minőséggel, akkor menjen biztosra! Forduljon hozzánk bizalommal! Nagy szakmai hátérrel és tapasztalattal rendelkező munkatársaink exkluzív minőségben állítják elő megrendelésének tárgyát, a térségben a legrövidebb határidővel. Nem tudja hol tárolni? Szabad raktárkapacitásunk lehetővé teszi, hogy a legyártott mennyiséget raktárunkban tároljuk, majd lehívás után 24 órán belül kiszállítjuk Önnek. Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 746 6780 telefonszámon és kérje egyedi ajánlatunkat!

**PRICES**
**DYNAMICONE**
**DYNAMICTWO**