Egyedi méretű kartondobozok

Az egyik doboz túl kicsi, a másikba több tömőanyag kell, mint amekkora maga a termék? Örökös probléma, ha a doboz nem megfelelő méretű, akkor szinte lötyög benne a küldeni kívánt csomag. Szerencsére többé legalább a dobozok miatt nem kell idegesednie.

Egyedi méretű kartondobozok Egyedi méretű kartondobozok

Egyedi méretű kartondobozok

Elege van már abból, hogy sokkal nagyobb dobozba kell csomagolja termékét, mint amekkorára szüksége lenne, mert nincs akkora szabvány méretű, amekkorára szüksége lenne?

Engedje meg, hogy segítsünk! Amennyiben Önnek egyedi méretű dobozokra lenne szüksége, akkor nincs más dolga, mint leírja nekünk, hogy pontosan mik az elképzelései, amiket mi igyekszünk megvalósítani. Korszerű gyártási technológiánk lehetővé teszi, hogy a legjobb minőségben valósítsuk meg elképzeléseit. 

A legyártott mennyiség tárolása feladja a leckét? Amennyiben a raktározás problémát okoz, ne fájjon a feje! Szabad raktárkapacitásunk lehetővé teszi, hogy termékeit saját raktárunkban helyezzük el. Amikor szüksége van rá, lehívás után 24 órán belül kiszállítjuk Önnek a kért mennyiséget. Kérje személyre szabott egyedi ajánlatunkat, melyet kifejezetten az igényeihez szabunk. Kérdéseivel keresse ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 746 6780 telefonszámon, vagy kérjen tőlünk ajánlatot online felületünk segítségével! Várjuk megkeresését!

**PRICES**
**DYNAMICONE**
**DYNAMICTWO**