Egyedi méretű papírtáska

Egyedi méretű papírtáskát szeretne rendelni, esetleg azt szívesen látná el márkanevével, vagy egyedi reklámszlogenjével? Akkor a legjobb helye jár! Exkluzív kivitelezés kedvező áron. Kérje egyedi ajánlatunkat, melyet igényeihez igazítunk!

Egyedi méretű papírtáska Egyedi méretű papírtáska

Exluzív papírtáska 

A cégünk által gyártott papírtáskák különlegessége az, hogy mind alapanyagukban, mint kivitelezésükben is a legmagasabb színvonalat képviselik.

Ráadásul nem csak szabvány, hanem egyedi méretben is legyártjuk, ha Önnek ez a kívánsága. Nagy szakmai tapasztalatunknak és komoly elhivatottságunknak köszönhetően exluzív minőségű, egyedi gyártású termékeinkkel számos vállalkozás építette már fel úgy a márkanevét, hogy partnerei komolyan vették az egyedi termékek miatt.

A legrövidebb határidő a térségben

Korszerű gyártási technológia, elhivatottság, szeretet. Ezek a termékeink fő alkotóelemei, de ezek mellett természetesen a kiváló minőségű alapanyagok és az akár fotó minőségű nyomtatás sem elhanyagolható, mellyel egyedi papírtáskáinkat készítjük.

Egyedi és szabvány méretű termékeink

Széles kínálatunkban a szokványostól egészen a speciális papír alapanyagokból és bevonatokkal rendelhető papírtáskák között egészen biztosan meg fogja találni azt, amelyik leginkább passzol márkanevéhez és a vállalkozása által képviselt szakmai színvonalhoz. Ugyanakkor a méret is számít, hiszen számos esetben érkezett már megrendelésünk egyedi méretű papírtáskákról, melyet korszerű gépek segítségével probléma és nehézség nélkül vagyunk képesek megvalósítani.

Amennyiben Ön egyedi méretű papírtáskát szeretne rendelni, esetleg azt szívesen látná el márkanevével, vagy egyedi reklámszlogenjével, akkor kérje egyedi ajánlatunkat, melyet igényeihez igazítunk!

Egyedi méretű papírtáska
Egyedi méretű papírtáska

Szabja testre

Egyedi megjelenés? Mindennek az alapja! Gondoljunk csak bele, ha minden márkanév logója ugyanolyan lenne. Minden márkát az képes felemelni, ha a jó minőségű termékek mellett egy olyan egyedi márkanevet és megjelenést biztosítunk vállalkozásunknak, mely képes minket megkülönböztetni versenytársainktól. Készen áll a sikerre? Akkor eláruljuk hogyan is érdemes belefogni.

A reklámtáskák sikerének titka

A marketing a legfontosabb eszköz a kezünkben ahhoz, hogy márkánk hírnevét terjesszük. Azonban ha ezt szórólapokkal tesszük, sajnos nem sok sikert érünk el, hiszen ezek jó része rápillantás nélkül landol a kukában, szinte azonnal, már a blokkal együtt. Ha egy olyan reklámtáskát kínálun termékeinkhez, mely gondosan meg van tervezve és a kivitelezés is kiváló, akkor sokkal nagyobb esélyünk van a sikerre. Gondoljunk csak az apró táskával közlekedő hölgyekre. Hányat látunk olcsó nejlonnal a kezében és ezzel szemben hányan hordanak az apró táska mellett egy szép és igényes papírtáskát, melynek tartalma általában nem a benne megvásárolt termék, hanem a napra szükséges személyes holmi, ami miatt nem volt kedve a hölgynem átpakolnia az egész táskát egy nagyobba, inkább kikapta a papírtáskát ( az Ön reklámjával rajta!) a fiókból és sietve útnak indult.

Tartós reklám - tudat alatt

Pont ez a tudat alatt ható reklámok legnagyobb ereje. Ha egy reklámtáska szép, akkor abszolút nem azt nézi az, aki hordja, hogy milyen márkanév, v agy brand szerepel rajta, hanem azt, hogy maga a táska milyen benyomást kelt. Attól még a brand ott pihen rajta, ami Önt és a vállalkozását, vagy márkáját reklámozza - szinte ingyen, hiszen egyszer kell kifizetni és ha jól sikerült, akkor akár hónapokig reklámozza Önt. Hol kap egy papírtáska áráért több havi hirdetési felületet? 

Eláruljuk, sehol. Ez az oka annak, hogy miért ennyire népszerűek az egyedi papírtáskák, hiszen a legigényesebb módja a reklámnak, miközben a vásárlónk ebből annyit vesz érszre, hogy kiemelt figyelmet fordítunk rá, ha ilyen gyönyörűen kivitelezett táskában kapja meg a tőlünk vásárolt terméket. 

Amennyiben Ön is szívesen választaná a reklám eme remek és hatásos formáját, keressen minket bizalommal és kérje személyre szabott ajánlatunkat! Nem tudja, hogy milyen alapanyagokból rendelje egyedi termékeit? Segítünk eligazodni! Ehhez hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 746 6780 telefonszámon, vagy írjon nekünk a info@overprintkft.hu címre! 

Egyedi méretű papírtáska