Egyedi reklámtáska

Az egyedi emblémával, vagy színnyomattal ellátott papírtáska a legjobb módja annak, hogy piaci helyzetünket, felfogásunkat és pozíciónkat kommunikáljuk partnereink és a külvilág felé. Amennyiben felkészült a sikerekre, kérje ajánlatunkat!

Egyedi reklámtáska Egyedi reklámtáska

Egyedi papírtáska, ahogy Ön szeretné

Egy vállalkozás jó, ha minden területen megerősíti pozícióját ahhoz, hogy versenyképes maradjon. Ennek a legjobb módja az egyedi reklám, mellyel ha okosan bánunk, akkor megelőlegezhetjük vállalkozásunk sikerét.

Ehhez kínálunk mi kiváló megoldást. Álmodja meg vállalkozása új arculatát és hagyja, hogy partnerei vigyék hírnevét. Mire van szüksége ehhez? Egyedi termékeink jelenthetik a legjobb megoldást ehhez, hiszen kiváló minőségű egyedi papírtáskáink a legjobb reklámozási lehetőséget hordják magukban.

Rövid határidővel, akár nagy mennyiségben is

Senki sem szeret várni, főleg, ha saját vállalkozásának reklámozása a tét. Mivel a legkorszerűbb nyomdagépekkel dolgozunk, így egyedülálló módon a legrövidebb határidőt kínáljuk az egész térségben. Nagy mennyiségben rendelne? Nem akadály. 

Kiváló minőség vállalkozása sikereiért

Ahhoz, hogy megfelelően tudjuk kommunikálni vállalkozásunk kiváló pozícióját vagy egyedi gondolkodásmódját a piacon, nem használhatunk eldobható, silány minőségű nejlonszatyrokat. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a papírtáskák kiváló reklámot biztosítanak, azonban ennek alapfeltétele, hogy minőséget sugalljunk általuk, hiszen ha nem jó minőségű a papírtáska, melyben a terméket átadjuk vásárlóinknak, vagy üzleti partnereinknek, akkor azt éreztetjük, hogy termékeink is ilyen színvonalat képviselnek. 

Amennyiben egyedi reklámtáskájával azt szeretné kommunikálni, hogy az Ön terméke, vagy pozíciója is kiváló minőségű, melyet érdemes megvásárolni, vagy Önnel üzletet kötni, akkor forduljon hozzánk, hogy exklúzív minőségű termékeink hozzájárulhassanak üzleti sikereihez!

Egyedi reklámtáska
Egyedi reklámtáska

A reklám ereje

Számtalan felületen lehet különféle módokon reklámozni termékeinket, szolgáltatásainkat. Plakátok, szórólapok, webes felületek, melyek jó pénzért viszik cégünk hírnevét. A reklám egyik legszolidabb, mégis leghatásosabb formája az, ha maguk a partnereink viszik az általunk kínált termék hírnevét. Míg a gyenge nejlonzacskók és a szórólapok java szinte azonnal a kukában landol, addig a jó minőségű papírtáska tovább használatban marad, hiszen a legtöbben - főleg a hölgyek - szívesen használják később is, akár bevásárláshoz, vagy olyan holmik szállításához, melyek nem férnek a táskájukba.

Egyedi embléma

A reklám lényege a jó minőségű papírtáskán felül az egyedi embléma, melyet úgy kell megtervezni, hogy megfelelően kommunikálja mondanivalóját és a vállalkozása által képviselt minőséget. Kíváncsi rá, hogy emblémája hogy mutat majd a tőlünk rendelt papírtáskákon? Természetesen nyomtatás előtt látványtervet készítünk, melyet elküldünk Önnek. A nyomtatást akkor kezdjük el, ha Ön jóváhagyta a látványterveket, így biztosan elégedett lesz a végeredménnyel.

Egyedi méretű termékek

Szabványméretű termékeink között nem találta meg azt, ami Önnek a legmegfelelőbb lehetne? Emiatt egy percig se aggódjon, hiszen bármelyik papírtáskát elkészítjük Önnek egyedi méretben is. Kiváló gépeinknek köszönhetően rendelését egyedi méretben is le tudjuk gyártani. 

A gyártás során csak elsőosztályú papírt és alapanyagokat használunk fel termékeink előállításához. Az egyedi papírtáskák jellemzően exkluzív kifutó nyomattal készülnek, kiváló minőségű alapanyagból, melyet kérésére fóliázva, lakkozva, vagy prégelve is megrendelhet tőlünk.

Milyen testreszabható papírtáska az, aminek a fülét nem választhatná ki? Éppen ezért pamut, szatén és műanyag füllel is választahók termékeink. Kérje személyre szabott ajánlatunkat és biztosítsa egyedi megjelenését velünk!

Egyedi reklámtáska