Kartondoboz termékeink

Nem találta meg eddig a megfelelő méretű, vagy minőségű kartondobozokat, melyben szállíthatná termékeit? Kiváló minőségű termékeink remek megoldást kínálnak, melyek raktározását is megoldjuk, ha Önnek ez problémát okozna. Kérjen ajánlatot!

Kartondoboz termékeink Kartondoboz termékeink

Kartondoboz termékeink

Különleges méretű kartondobozokra lenne szüksége, hogy termékeit ízlésesen tudja becsomagolni? Nem kell tovább keresgélnie, kezébe adjuk a megoldást!

Amennyiben elege van a silány minőségű dobozokból vagy abból, hogy az egyik túl kicsi, a másikban meg csak lötyög a termék, akkor forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk egy 2012-ben alakult, kizárólag magyar tulajdonú társaság. Gyártási folyamataink során arra törekszünk, hogy ügyfeleink igényeit a legmagasabb színvonalú termékekkel, a legrugalmasabb módon tudjuk kiszolgálni. 

Azonban kiváló minőségű termékeinken felül mást is kínálunk! Szeretné előre legyártatni a szükséges mennyiséget, ám nem tudja hol tárolni? Szerencsére kiváló megoldást kínálunk, hiszen szabad raktárkapacitásunk úgy van kialakítva, hogy a legyártott mennyiséget lehívásig saját raktárunkban tároljuk. Hívja le a szükséges mennyiséget, melyet 24 órán belül kiszállítunk Önnek! Amennyiben ajánlatot szeretne kérni tőlünk, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 746 6780 telefonszámon, vagy lapozzon ajánlatkérés menüpontunkra!

**PRICES**
**DYNAMICONE**
**DYNAMICTWO**