Névjegykártya tervezéssel együtt

A négjegykártya tervezésnél érdemes a részletekre figyelni, hiszen nagyon sok információ leszűrhető abból, hogy ki milyen minőségű névjeggyel érkezik egy találkozóra. A logó, a név, a színek, maga a papír mind mind összehangban kell álljon.

Névjegykártya tervezéssel együtt Névjegykártya tervezéssel együtt

Mit árul el a névjegyünk?

A névjegyünk az első pillanatban hatást gyakorol arra, aki a kezébe veszi, függetlenül attól, hogy tőlünk kapta kézbe, vagy csak egy ismerősünk által került a szemlélőhöz. 

A négjegykártya tervezésnél érdemes a részletekre figyelni, hiszen nagyon sok információ leszűrhető abból, hogy ki milyen minőségű névjeggyel érkezik egy találkozóra. A logó, a név, a színek, maga a papír mind mind összehangban kell álljon, ha azt szeretnénk, hogy komolyan vegyenek minket.

Információ a részletekben

Az üzleti világban jártas szakemberek elsőre fel tudják mérni, ha egy névjegy silány minőségű. Amennyiben tőlünk rendel, ettől nem kell tartania, hiszen a legkiválóbb minőségű névjegy alapanyagokkal dolgozunk, emellett tiszteletben tartjuk saját elképzeléseit.

Az első benyomás ereje

Az első enyomásnak van a legmélyebb hatása, ezt senki nem vitatja. Ha azonban az üzleti világban szeretnénk jó benyomást kelteni, akkor erre érdemes a szokásosnál nagyobb hangsúlyt fordítanunk, hiszen az a pillanat, amikor leendő üzleti partnerünknek átnyújtjuk a névjegyünket egyszeri és megismételhetetlen. Érkezzünk úgy, mint egy profi szakember, akivel érdemes megállapodást kötni. Ehhez pedig elengedhetetlen egy exluzív minőségű névjegykártya.

Cégünk kizárólag magas minőségű alapanyagokból készíti el az Ön névjegyét, ezzel azt a lehetőséget adjuk a kezébe, hogy mély és komoly első benyomást keltsen. A névjegyén kívül más termékekkel is szeretne egy olyan személyként bemutatkozni, aki minden apró részletre kellőképpen odafigyel? 

Névjegykártya tervezéssel együtt
Névjegykártya tervezéssel együtt

Egyéb egyedi termékeink

Amennyiben minden apró részletre odafigyel, akkor ajánljuk figyelmébe egyéb egyedi gyártású nyomdai termékeinket, mint a céges boríték, a levélpapír, vagy az egyedi méretben is rendelhető céges emblémával ellátott papírtáska, mely kiváló reklámozási lehetőség vállalkozása számára! Kérje ajánlatunkat, melynek segítségével kedvező áron alakíthatja ki vállalkozásának egyedi arculatát, hogy minden lehetőséget megragadjon arra, hogy partnereire mély benyomást gyakorol.

Minőségi kivitelezés

Bármely termékünk az Ön megrendelésének tárgya, minden esetben arra törekszünk, hogy maximálisan elégedett legyen az általunk gyártott minőséggel. Ennek érdekében nem csak az alapanyagok képviselik a legmagasabb minőséget, de a termékeink is a legszínvonalasabb kivitelezésben készülnek, hiszen az a célunk, hogy az elégedett megrendelőink adják egymásnak a kilincset. Ezt pedig csak a legkiválóbb minőségű termékekkel lehetséges elérni. 

Egyedi tervezés alapján

Nem szeretne sablonos  névjegykártyával elveszni a süllyesztőben? Akkor tűnjön ki kiváló minőségű, egyedileg tervezett névjegykártyával, vagy vállalkozása emblém ájával ellátott levélpapírral, borítékkal, egyedi gyártású papírtáskákkal. A kiváló minőségű alapanygok, melyeket gyártás során használunk, a korszerű gépek, melyekkel előállítjuk termékeinket és az elhivatottság. Ezek azok az ismérvek, melyek egyedi papírtermékeinket jellemzik. Nincs saját tervezője? Alkalmazásunk segítségével megtervezheti saját névjegykártyáját, egyedi emblémával ellátott termékeit!

Kérje személyre szabott ajánlatunkat, melyet minden esetben az egyedi elképzeléseihez igazítunk. Nem biztos benne, hogy melyik terméket válassza, vagy az alapanyagokkal kapcsolatban vannak kérdései? 

Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 746 6780 telefonszámon, ahol munkatársunk készséggel segít eligazodni mind termékeink, és a választható alapanyagok között. Várjuk megkeresését!

Névjegykártya tervezéssel együtt