Névre szóló boríték

A névre szóló borítékokkal nem csak rengeteg időt nyerhet vissza a rohanó világban, de partnerei felé egy komoly, megfontolt, a legapróbb részletekre is gondot fordító üzletember képét vetítheti előre. Előre, hisz leveleink gyakran megelőznek minket.

Névre szóló boríték Névre szóló boríték

Borítékoljuk a sikerét

A névre szóló, vagyis más néven perszonalizált borítékokkal nem csak rengeteg időt spórolunk Önnek, hanem a kezébe adunk egy eszközt, mellyel megnyeri partnereit.

Persze az sem mindegy, hogy a perszonalizált borítékokkal csak időt kell nyerni, vagy a címzettekre pozitív benyomást keltenénk vele, hiszen a villanyszámlát ritkán kapjuk a legmagasabb minőségű vastag papírból készült borítékban, mégse kézzel van feltüntetve a feladó. Így már láthatjuk azt, hogy a perszonalizált borítékokban számos lehetőség rejlik, melyeket csak ki kell használnunk. 

Bármilyen célból szeretne névre szóló borítékot csináltatni, náluk komplex megoldást talál tervei megvalósításához. Amennyiben exkluzív megoldást keres vállalkozása számára, úgy a névre szóló céges borítékok mellett ajánljuk fogyelmébe levélpapírjainkat és névjegyét is elkészítjük. 

Megrendelésével kapcsolatos kérdésekkel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, ahol munkatársunk segítségére lesz a termékeinkkel kapcsolatos kérdései megválaszolásában. Hívja a +36 (20) 746 6780 telefonszámot, vagy kérjen ajánlatot írásban.

**PRICES**
**DYNAMICONE**
**DYNAMICTWO**