Raktározás 24 órán kiszállítással

Szerződéskötéskor vállaljuk, hogy a teljes mennyiség ismeretében az általunk legyártott termékek raktári elhelyezéséről gondoskodunk. Amikor Önnek szüksége van rá, akkor lehívás esetén 24 órán belül kiszállítjuk a kívánt mennyiséget.

Raktározás 24 órán kiszállítással Raktározás 24 órán kiszállítással

Raktározás 24 órán kiszállítással

Amennyiben örök feladatot ad a csomagolóanyag tárolása, akkor vegye igénybe raktározási szolgáltatásunkat.

Higgye el, nincs egyedül azzal a problémával, hogy az előre megrendelt csomagolóanyag mennyiséget nem tudja kényelmesen tárolni. Amennyiben Ön is ezzel a logisztikai feladattal szembesül minden egyes alkalommal, akkor nagy terhet vehetünk le a válláról raktározási szolgáltatásunknak hála. 

Cégünk az ön által megrendelt teljes szortimentet legyártja, majd raktárunkban helyezzük el lehívásig. Amennyiben szüksége van a termékekre, lehíváskor kiszállítjuk Önnek 24 órán belül. Forduljon hozzánk bizalommal, komplex megoldást kínálunk. Biztosítsa vállalkozása egyedi megjelenését és termékei biztosnágát kiváló minőségű termékeinkkel! Kérje személyre szabott egyedi ajánlatunkat, melyet igényei alapján állítunk össze. Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 746 6780 telefonszámon!

**PRICES**
**DYNAMICONE**
**DYNAMICTWO**