Raktározási szolgáltatásaink

Raktárunkban az Ön termékeinek is van hely! Amennyiben gondot okoz a tőlünk rendelt mennyiség tárolása, helyezze el raktárunkban, majd hívja le belőle a szükséges mennyiséget, melyet 24 órán belül kiszállítunk Önnek. Forduljon hozzánk bizalommal!

Raktározási szolgáltatásaink Raktározási szolgáltatásaink

Raktározási szolgáltatásaink

Kiváló csomagolóanyag, akár nagy mennyiségben. Na igen, de hova tegyük? Ismerős gondolatok? Amennyiben Önnek is gondot okoz a csomagolóanyag, vagy egyedi nyomtatással ellátott termékeink tárolása, erre is van megoldásunk.

Amennyiben nem tudja hol tárolni a megrendelt mennyiséget, akkor raktárunkban lehetősége nyílik arra, hogy termékeit elhelyezzük. Lehívás esetén 24 órán belül, vagyis szinte azonnal kiszállítjuk Önnek a kívánt mennyiséget, így Önnek nem kell a raktározás miatt aggódnia. Amennyiben raktározási szolgáltatásunk részleteiről szeretne bővebb tájékoztatást kérni, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (20) 746 6780 telefonszámon, ahol tapasztalt munkatársunk készséggel megválaszolja kérdéseit. Forduljon hozzánk bizalommal!

Termékeink a piacon fellelhető legmagasabb színvonalat képviselik. Egyedi méretű csomagolóanyagok, valamint akár speciális nyomattal elátott nyomdai termékeink széles választéka csak Önre vár! 

**PRICES**
**DYNAMICONE**
**DYNAMICTWO**